Nieuws

Doe een donatie voor Pink Ribbon in mijn collectebus (klik op logo)  >>>     download (1)

Leven met uitgezaaide kanker, vraagt om offers en aanpassingen. Ik heb de keuze gemaakt mijn ‘eigen’nieuws via mijn blogs te delen en deze pagina te gebruiken voor mededelingen en oproepjes.

ni_201507071637090_b

-10 oktober landelijke themadag voor mensen met uitgezaaide borstkanker:  ” hoop & vrees” een initiatief van de Nederlandse Borstkanker Vereniging (BVN)

Femke van Rossum schrijft is ook op Facebook te volgen: Like de pagina en mis geen blog meer…positief

cover vandaag gaat het goed met me      6105

De boeken “De kracht van mijn geest” en “Vandaag gaat het goed met me!” zijn  HIER te bestellen.

OPROEP:

Het is mijn wens om in de toekomst nog een vervolg uit te brengen en daarvoor heb ik ook al ruim voldoende materiaal, alleen de tijd ontbreekt me een beetje. Daarnaast zoek ik een uitgever, die mij kan ondersteunen bij dit proces. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via femkevanrossum@gmail.com

Femke

Advertenties

3 Reacties op “Nieuws

 1. Beste Femke,

  Waarschijnlijk hebben jullie al veel verder gezocht naar behandel mogelijkheden, helaas hebben wij de zoektocht ook moeten maken vanwege de kanker van mijn vader. Inmiddels zijn we ook met een stichting samen gaan werken om geld in te zamelen voor de doelgroep ‘mensen die uitbehandeld zijn’. Sommige behandelingen worden niet vergoed, waaronder de behandeling v dr. Vogl van de universiteits kliniek in Frankfurt? In mijn zoektocht naar mogelijkheden heb ik mensen ontmoet die met verbazingwekkend resultaat door hem zijn geholpen. Waarsch heb je deze info al wel, maar zo niet, dan wil ik deze graag met je delen. Hij heeft de vader v n kennis van mij ook geholpen, deze had darmkanker met 20 uitzaaiingen naar de lever en was na een aantal behandelingen bijna schoon. Op http://www.het-kan-keren.nl vindt je de link naar deze arts)

  Ik wens jou en je gezin vanuit mijn hart heel veel liefde en kracht toe in deze tijd.

  Liefs Kim Huizinga

 2. Beste Femke,
  Uit ervaring kan ik zeggen: geef nooit op!
  Bij mij werd in 1979 op 32 jarige leeftijd borstkanker met uitzaaiingen geconstateerd en de prognose was alles behalve rooskleuring (nog geen jaar). Na een lange periode van bestraling en medicijnen moest ik anderhalf jaar later weer worden geopereerd. Weer met gunstig resultaat.
  In 1993 kwam daar ook nog eens baarmoederkanker overheen. Geopereerd met gunstig resultaat en nu ben ik zelfs zover dat mijn controles eenmaal per twee jaar gewoon in de ‘bus’ worden uitgevoerd.
  Het kind dat ik zo graag wilde zien opgroeien (mijn zoontje was 5 jaar jaar) is inmiddels een beer van een vent en heeft zelf een zoon van 15 jaar. Mijn streven is nu het zo lang volhouden dat ik ook zijn afstuderen nog mag meemaken en eventueel zijn kinderen mag zien.
  Het klink misschien ‘inhalig’ maar deze verlangens zorgen er ook voordat je doelen blijft houden die je wilt bereiken.
  Heel veel sterkte en ik hoop dat je evenveel geluk als ik mag hebben en krijgen.

  Groetjes,
  Leny

  • Petje af voor je Leny.

   Ook ik ben voor de 2e keer getroffen met kanker. !e borstkanker in 2006 en in 2012 een tumor die niet openbaarde onder de oksel.
   Maar ik weer celvrij hoe ze dat noemen. Ik ga ook door want ik heb kleinkinderen die ik graag wil zien opgroeien.
   positief zijn is al heel wat gewonnen.
   xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s