Winkelen

 

De meeste vrouwen houden ervan en volgens mij is het cliché dat mannen het niks vinden ook niet helemaal waar. Een middagje de stad in om nieuwe spullen aan te schaffen. Voor sommigen is het een straf en voor velen een favoriete tijdsbesteding.

Zelf hou ik ook wel van winkelen, maar echt geld verbrassen doe ik zelden. Mijn budget laat het niet toe om vaak nieuwe kleding aan te schaffen en voor de kinderen krijg ik veel doorgeschoven uit andere gezinnen, waarvan de kinderen hun kleding ontgroeid zijn. Toch ben ik deze week druk aan het shoppen geslagen en er staan twee belangrijke zaken op mijn boodschappenlijstje, die bepaald niet alledaags zijn.

Mijn eerste missie was het bemachtigen van een nieuwe prothese om de recent ontstane leegte in mijn bh op te vullen. De tijdelijke vulling bestond uit aquariumwatten. Een prima oplossing, maar wel met behoorlijk wat beperkingen en duidelijk minder echt. Dankzij met het advies van de speciaalzaak en de siliconen versie van een borst, kreeg ik een stukje eigenwaarde en mijn vrouwelijkheid terug.

Het volgende item op mijn lijstje kan ook alleen via een specialist worden aangeschaft. Het is een item dat ik in de recente toekomst nodig zal hebben en daar een belangrijke rol zal spelen. Het is de aanschaf van een pruik, omdat ik zeker kaal zal worden door mijn aanstaande behandeling.

Uit ervaring weet ik, dat ik bij deze keuze ook op goed advies kan rekenen, dus ik twijfel er niet aan dat het resultaat mooi en natuurlijk zal zijn. Een kapsel dat altijd in model valt en mijn levenskwaliteit in moeilijke dagen zal verbeteren.

Als ik aan het einde van de week mijn lijstje heb afgewerkt, zal ik met een gerust hart beginnen aan, mogelijk, de belangrijkste missie van mijn leven. Als dan de praktische zaken zijn geregeld en ik alle items op mijn lijstje in huis heb, ben ik klaar voor de aanval!

Postiljon 03-05-2012

Advertenties

2 Reacties op “Winkelen

  1. Het zijn niet de leukste shop-activiteiten, maar ze helpen je wel om je goed te voelen op de zware dagen. Hopelijk kom je goed door de kuren heen. Weet je al welke behandeling het zal worden?

    Ik blijf je volgen en wens je veel sterkte met dit onverwachte nieuwe traject.

  2. @Diana
    Ben vorige week gestart met Taxotere en ben nu heel langzaam aan het opkrabbelen. Is me vies tegengevallen, maar ik moet er gewoon doorheen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s