6 november 2007

Afgelopen zaterdag was het de laatste kans voor de twijfelgevalletjes om zichzelf te bewijzen. Summer, die over het algemeen keurig blijft liggen, heeft op hondenveld wat moeite om van de konijnenkeutels af te blijven en tijgert als een ware commando over het gras om maar zoveel mogelijk van al dat strooigoed te verzamelen. Ook zaterdag was het weer feest, een verse lading bracht haar opnieuw in de verleiding maar aangezien ze verder goed presteerd is dat foutje haar voorlopig vergeven en mag ze over twee weekjes op examen, tot opluchting van Hans.
Wat Sasha dan zal doen blijft een verassing, als het droog is maakt ze een kans maar nat gras zal haar absoluut doen weigeren dus doe ik vanaf nu elke avond een dansje om de goden te verzoeken om een mooi droog gazonnetje tijdens het examen.
Na de les doet Summer nog even mee met een wedstrijdje hoogspringen, waar ze hoge ogen scoort en met twee vingers in haar neus de hindernis in de hoogste stand neemt.Als ze aan haar laatste flyball les begint heeft ze nog even moeite de hindernissen te vinden en is ze zo blij als ze de bal uit het apparaat vangt dat ze spontaan vergeet om terug te lopen maar het blijft een indrukwekkend gezicht om haar te zien vliegen als ze eenmaal haar draai heeft gevonden!
Zondag was het de beurt aan Sasha om wat vergelijkend warenonderzoek te doen in scheveningen tijdens een meeting voor Franse Bulldogs. Voor Summer was het één groot feest, allemaal sasha’s om te mollesteren, Sasha zelf had het druk met showen hoe snel ze kan zijn, ja opgroeien met een drukke jachthond die graag haar tanden in kleine bulletjes zet is soms lastig maar wel goed voor de conditie!
Al met al weer een vermoeiend weekendje voor baas en hond, dit keer is het Hans die snurkt, maar het volume dat Sasha kan produceren is gelukkig voor mij,niet te evenaren….
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s