27 oktober 2007

Dat al ons oefenen van de afgelopen weken nut heeft gehad bleek vandaag, toen we met onze draakjes het veld op mochten om te laten zien of we examen-proof waren. Na een rondje inlopen mocht ieder op zijn beurt zijn of haar kunsten vertonen en brak het uur van de waarheid aan. Summer en Sasha waren als laatste aan de beurt met Sasha als hekkensluiter. Op wat buikschuiven na (die lekkere konijnenkeutels ook!) lukte het Summer om op haar plaats te "blijven", het "voorkomen" ging zoals altijd iets wat enthousiast maar na wat mooie bokkensprongen wist ze dan toch haar plekje te vinden en ging keurig aan de voet. Sasha opende haar sessie met een flinke drol op het veld maarjah, als je wat dwars zit loop je ook niet lekker, nietwaar? gelukkig was het gras niet al te nat, dus het "zit" en "down" (af dus) ging redelijk, een klein beetje hulp maar geen teckeltechnieken nodig en het blijven en voorkomen ging ook niet onverdienstelijk :-d .
Eindconclusie: Summer mag volgende week nog even bewijzen dat ze van de keutels af kan blijven en Sasha moet er deze week aan geloven: met haar buik in elk grasveldje dat we tegenkomen!
Na de les nog geen rust voor de draakjes, door een kleine opkomst in de volgende les was er ruimte voor de twee voor een extra bijles, toch wel vreemd met andere hondjes(!).
Nu dan de middag: Summer de vliegende draak had haar draai weer helemaal gevonden op de baan en liep het foutloos, snel en zelfs met extra hindernissen, kortom, een tevreden baas en blije hond!
Samen met Baila, Lisa en Raver zal Summer het volgend seizoen op de maandagavond gaan meelopen, zodat er ruimte is voor nieuwe "beginners", ze hun kunsten kunnen perfectioneren en misschien uiteindelijk een plekje kunnen krijgen in het eerste of tweede wedstrijdteam.
Het was weer een druk dagje voor draak, draak en hun baasjes, zoals altijd gesnurk op de achtergrond en Summer knock out, dromen van als die lekkere konijnenkeutels…..
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s