24 februari 2007

Het startsignaal heeft weer geklonken, in mijn geval in de vorm van een fluitje, het nieuwe seizoen is weer begonnen!
Omdat het volgen van twee lessen op de zaterdag mij momenteel iets teveel is heb ik mijn keuze laten vallen op de behendigheid en de opvoeding van Sasha wat betreft de gehoorzaamheidslessen eventjes in de kast gezet.
Dat wil niet zeggen dat we niks meer doen om onze draken zich te laten gedragen; in tegendeel, we hebben de hele winter geoefend en bewezen dat oefening nog altijd kunst baart.
Zo’n eerste les behendigheid is toch wel spannend. Met hindernissen aangepast aan de gemiddelde schofthoogte van de deelnemende honden is het een behoorlijke opgave om als klein zwart monster, aangemoedigd door een dikke buik, de sprongen te nemen respectievelijk langs te rennen. Maar we houden vol en het lijkt er zelfs op dat sasha er behoorlijk lol in begint te krijgen, alleen dit seizoen zijn de rollen omgedraaid en is het niet Sasha die aan het eind van elke zaterdag een luid gesnurk door de woonkamer laat galmen, maar zal de buik een middagdutje moeten doen om bij te komen van een dagje hondenschool.
Voor Summer is het maandag tijd om te starten, zij zal zich moeten gaan verbeteren als geheim wapen voor het wedstrijd flyball-team maar kan met alle nieuwe aanwinsten voor de zaterdag flyball lessen zichzelf maar beter goed gaan bewijzen want de concurentie mag er zijn!

:dog:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s