22 september 2007

Na een een weekje oefenen was het vanmorgen dan weer tijd om alles eens in praktijk te brengen en te kijken of de enorme koekjes-investering van deze week zijn vruchten wilde afwerpen. Sasha heeft deze week het "down" aardig onder de knie gekregen maar heeft nog wel wat lichte dwang nodig om haar neus uit de konijnenkeutels te halen en haar kontje in het natte gras te plaatsen maar met het nodige geduld wilde ze dan toch haar buik ook even nat maken, zelfs zo lang dat het "blijf" ook niet onverdienstelijk was :clap: .
Summer was weer het lieverdje van de baas, gedroeg zich voorbeeldig en nam alle hindernissen met het grootste gemak, zonder er maar bij na te denken, maar waar summer over de springhindernissen stapt alsof het kleine oneffenheden in de weg zijn, ziet Sasha de hoogte, gedraagt zich als een echte diva en gooit haar ankers uit als het teveel wordt en dan mag het baasje het alleen afmaken :-ppp
‘s-middags was het gelukkig weer time-out voor Sasha en was het de beurt aan Summer om zich van haar beste kant te laten zien bij de Fly-ball :dog: . Probleemloos legt ze de baan af en vangt het balletje met gemak, het vinden van haar baasje als ze terugkomt blijkt nog wel wat lastig, ongeveer het hele veld krijgt Hans te zien voordat hij Summer weer in het oog krijgt maar eenmaal weer herenigd schitterd dit team weer aan het begin van de baan om ongekende tijden op de stopwatch te zetten!
Op dit moment is het weer stil in huis, op wat gesnurk van Sasha na. Stilte voor de storm kan je wel zeggen want morgen wacht ons een dag vol geblaf in Alphen a/d Rijn als het fly-ball-team de show gaat stelen tijdens de wedstrijd. Summer en Sasha mogen kijken, voor Sasha een nachtmerrie, voor Summer misschien een mooie toekomstdroom…..
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s